Waarom Zantos

OVER

ZANTOS Interiors & Exteriors, ‘by Ernst Jan Zantingh’ is een internationaal interieur en ontwerp bureau dat ruimtes ontwerpt die perfect passen bij uw manier van leven, werken en genieten.

Gevestigd in het zuiden van Frankrijk en Nederland, specialiseert ZANTOS zich in het ontwerp van interieurs en de decoratie, alsmede renovaties en het bouwen van zowel woon- als commerciële projecten.

Van luxe villa’s, familie huizen en appartementen tot kantoren, hotels, restaurants en luxe jachten, ZANTOS garandeert dat projecten conform de wensen van de klant op tijd en binnen budget worden geleverd.

GESCHIEDENIS

ZANTOS is opgericht in 2000 door Ernst Jan Zantingh, de Creatieve Directeur Eigenaar.

Met 20 jaar ervaring in bouwmanagement, ontwerp, inrichting en decoratie, brengt Ernst een unieke verfijning in projecten in Asterdam, Londen, Dubai, Spanje, Duitsland, Zwitserland, België, Monaco en de Franse Riviera.

ZANTOS begon met het ontwerp van grote corporate kantoren alvorens een nieuw licht te laten schijnen over het ontwerp en de decoratie van interieurs en exterieurs van restaurants, hotels, villa’s en appartementen.

WAT DOEN WE

ZANTOS’ reist met haar klanten via een ‘totaal concept’ benadering van het ontwerp naar het eind resultaat. Vanaf de eerste conceptuele visie, middels het ontwerp en de bouw naar een complete afronding, waarbij de project omschrijvingen naadloos gekoppeld worden aan de uitvoering om zodoende de dromen van de klant werkelijkheid te laten worden.

ZANTOS heeft een sterke staat van dienst in het leveren van groot- en kleinschalige projecten. Van het restylen van huizen en complete make overs van luxe jacht interieurs tot complete nieuwbouw voor zowel zakelijke als particuliere klanten, ZANTOS bereikt keer op keer verbluffende resultaten.

HOW DOEN WE DAT

Door een geïntegreerde aanpak, worden alle facetten van constructie, bouwmanagement, interieur- en exterieur ontwerp en decoratie vakkundig uitgevoerd en begeleid. Hierdoor is het mogelijk dat ZANTOS unieke ontwerpen voor haar klanten creëert met intimiteit en verfijning.

ZANTOS creëert ruimtes die langdurig blijven bevallen door het gebruik van een warm en uitnodigend neutraal kleurenpalet (grijzen, beige etc.), natuurlijke materialen (zoals hout, kurk etc.) en verscheidenheid in materialen en dit alles uitgevoerd in het gehele project.

De persoonlijke ‘touch’ wordt toegevoegd door accenten met een kleuren thema in de meubelen, de stoffen en de decoratie, welke kunnen worden aangepast aan de verandering van de seizoenen of iemands smaak. Het in elkaar overvloeien van de kleuren en decoratie verbinden de ruimtes door het hele huis en creëren daarmee continuïteit en een gevoel van kalmte en comfort in het interieur en exterieur. Deze techniek wordt omschreven als ‘de rode draad’.

Alle op maat gemaakte ontwerpen, speciaal in de verlichting en de meubelen worden gecreëerd met een meesterlijk oog voor detail.

“Samen met u creëren we een ontwerp waarin het interieur en exterieur versmelten in totale harmonie”. Ernst Jan Zantingh

HOE WERKEN WE

Veel van onze klanten zoeken een ‘turn-key’ oplossing en wij zijn gespecialiseerd in het regelen van projecten van concept tot complete uitvoering, waarbij op alle fasen van A tot Z volledig toezicht wordt gehouden. De belangrijkste stappen van dit proces zijn:

STEP 1: ONTMOETING

Eerste ontmoetingen geven ons een compleet inzicht in de ideeën, wensen, persoonlijke verzoeken en het budget van de klant. In deze fase worden voorlopige contracten opgesteld en flexibele betalingsmogelijkheden bekeken.

STEP 2: PLANNING

We creëren een zogenaamde ‘roadmap’ om de wensen van de klant binnen het budget te kunnen realiseren. Door dit plan te maken, een 3D beeld van het eigendom, en een gedetailleerde lay-out van het interieur en exterieur ontwerp (incl. de te gebruiken bouwmaterialen, meubelen, decoratie mogelijkheden etc.) verzorgen we een solide basis waarop elk project geleverd kan worden.

STEP 3: PRESENTATIE

De plannen worden gepresenteerd aan de klant om vervolgens tot overeenstemming te komen en het definitieve contract af te sluiten, alsmede het definitieve budget vast te stellen.

STEP 4: CONSTRUCTIE

De bouw start nadat de gedetailleerde tekeningen zijn vastgesteld. ZANTOS managet en begeleidt alle fasen van de bouw.

STEP 5: PROJECT VOLTOOING

Alle laatste details worden toegevoegd in samenwerking met de klant, om uiteindelijk een op maat gemaakt project voldoend aan de wensen en verzoeken van de klant op te leveren.

ONZE ZAKEN PARNTNERS

ZANTOS werkt nauw samen met verschillende zaken partners, gebaseerd op de individuele project benodigdheden. We ontwikkelen sterke en goede werk relaties met onze partners –  van professionele aannemers, adviseurs, architecten en landschapsontwerpers tot bouwaanbieders, meubel en decoratie leveranciers.