OVER Ernst Jan Zantingh

OVER Ernst Jan Zantingh

Al 2 decennia lang harmoniseert Ernst Jan Zantingh de wensen van klanten met tijdloze ontwerpen.

Beïnvloed door een levenslange liefde voor architectuur, heeft Ernst zijn ‘Nederlandse accent’ toegevoegd aan projecten in Amsterdam, Londen, Dubai, Spanje, Duitsland, Zwitserland, Monaco en de Franse Riviera.

De unieke verfijning van zijn totale ontwerpbenadering zorgt voor de levering van woonruimtes waarin zowel de leef- als werkstijl van degene die erin woont of werkt terug te vinden is.

Ernst creëert meer dan alleen een ontwerp, hij inspireert zijn klanten om hun hun eigen stijl hand in hand te laten gaan met hun manier van leven.

“Een manier van leven creëren we samen” – Ernst Jan Zantingh

Als oprichter en Creatief Directeur Eigenaar van ZANTOS Interiors and Exteriors, geeft Ernst prioriteit aan zowel de wensen van de klant, als hun budget.

Hij werkt nauwgezet samen met zijn klanten om zeker te stellen dat hun bijzondere wensen en verzoeken terug te vinden zijn in het ontwerp proces; minutieus hoogwaardige bouwmaterialen, stoffen, meubelen, verlichting en decoratie kiezend; aandacht bestedend aan de meest kleine details.

Ernst is, geboren in Zeist, de zoon van een landschapsarchitect. Hij is opgeleid in bouw, meubelontwerp en management aan de Intercollege in Den Haag en de HMC Universiteit in Rotterdam.

Na gewerkt te hebben bij verschillende interieur ontwerp bureaus zoals  Boley, RSB en Art of Living ging Ernst zijn competenties gebruiken bij de internationaal bekende architect Jan des Bouvrie waar hij 7 jaar werkte in sales en management.

In 2000 werd onder zijn bezielende leiding ZANTOS Interiors and Exteriors geboren. Met het succes van zijn persoonlijke stijlhandtekening, de innovatieve ontwerpen en zijn Nederlandse precisie breidde Ernst zijn werkterrein uit naar het buitenland. In 2004 zijn hij en zijn familie verhuisd naar het zuiden van Frankrijk en noteerde hij het begin van een opwindend nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van ZANTOS.

Hij en zijn vrouw, ontwerpster/artieste, Karin Zantingh Van Os bouwden hun eigen villa op hun droom locatie in het kleine plaatsje Montauroux, genesteld in de Provençaalse heuvels dicht bij de Franse Riviera. Als familie man met 3 opgroeiende zonen is de villa zodanig ontworpen dat de veranderende familie wensen door de tijd heen geen probleem zouden zijn.

De villa is een prachtig familie heiligdom, maar ook de ultieme showroom van de ZANTOS ‘know-how’ in het creëren en combineren van functionaliteit en flexibiliteit in de verschillende ruimtes.

Ernst’s A-Z ‘totale ontwerp benadering’ (van de conceptuele fase tot eind uitvoering), gecombineerd met zijn passie en enthousiasme hebben bewezen dat dit de perfecte formule voor succes is.

ZANTOS klanten zijn verzekerd van minutieus vooronderzoek, schema concept plannen en realistische budgetten. Ernst’s filosofie is gebaseerd op het belang van tijd – de tijd toegewijd aan zijn klanten om hun wensen te realiseren en de tijd aan hem toevertrouwd door zijn klanten voor zijn vakmanschap, kwaliteit en tijdloos ontwerp, gecreëerd tot in het laatste detail.

“Hij managet en controleert elk project persoonlijk om zeker te zijn dat alles van interieur en exterieur ontwerp tot de complete inrichting wordt gedaan met de hoogste kwaliteit en binnen het budget van de klant”

'MOHAKO - HOME SWEET HOME', rusmonaco.fr