Lorgues

Project Brief

A restyle project. The owners of this villa wanted a complete restyle of the interior and exterior spaces. They wanted a sophisticated Provencal atmosphere and as it is a family home they wanted it to be comfortable and spacious. They also wished for a helicopter landing area to make for easy access to the Mediterranean and the airport.

What Zantos Delivered

ZANTOS restyled the entire villa. The project included the provision of new furniture inside and outside, a renovated pool and wooden terrace, and garden landscaping. A ZANTOS trademark is to begin with neutral light tones for walls and floors, adding accents to bring the entire style of the villa together in harmony, inside and outside. The large staircase is a focal point for the entry hall with cathedral ceilings. The lightly-coloured wooden balustrade brings your eyes up to the Italian style chandelier and to the upper level of the villa.

The light-coloured wooden floors throughout create a visual flow from one room to the next, enhancing the spaciousness of the villa. The kitchen and bathrooms were tailor made and accessories and fittings were chosen from top quality suppliers. The furniture, inside and out, and the textiles and accent cushions, lamps, and lighting were diligently selected to assure the sophisticated yet casually elegant atmosphere required by the client. The attention to the fine details make this villa a true example of the quality and refinement in ZANTOS designs.

See more projects
outside living home design project with flowers
stone feature and timber window shutters
sun loungers design with shade in garden
A garden restyle project by Zantos
water fountain features for villa
large stone water fountain in garden design
grotto style design for garden project
pod seating for pool side

Together with you, we create a design in which
interiors & exteriors come together in harmony